NEODOLJIV PAR

Anne Hathaway i Jake Gyllenhaal zajedno i posve goli

19.11.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Čini se da su scene seksa koje su zajedno snimali u filmu 'Love & other Drugs' potpuno opustili Anne Hathaway i Jakea Gyllenhaala koji su novu naslovnicu Entertainment Weeklyja snimili posve goli

Glumica Anne Hathaway slikala se potpuno gola uz jednako razodjevenog Jakea Gyllenhaala, kolegu iz filma 'Love & Other Drugs', za naslovnicu magazina Entertainment Weekly. Prema fotografiji se čini da ni jednom ni drugom nije nimalo neugodno te da se dobro zabavljaju.

Dobro raspoloženi Anne i Jake snimili su tri različite naslovnice. Na sve tri su u prisnom zagrljaju pokrivajući jedno drugom strateška mjesta.

Par u intervjuu za časopis ispričao sve o proteklom snimanju te kako su se riješili početne neugodnosti snimanja scena seksa. Anne je priznala da se, prvi put kad su trebali skinuti odjeću, potpuno raspala. Da bi im olakšao situaciju, redatelj Edward Zwick također je skinuo sve sebe i legao s njima u krevet.

'Kao i sa svim drugim stvarima u životu, onoga trenutka kad se prestanete fokusirati samo na sebe i počnete misliti na druge, onda to postane zabava. Nije bilo razloga da budemo nervozni, to je su bile scene kao i svake druge', rekla je Anne.