LANA BANELY:

'Andyju i meni uvijek je dobro jer živimo bez pritiska'

17.11.2012 u 15:46

Bionic
Reading

Lana Banely, upicanjena do zadnjeg detalja, stigla je u Arenu na otvaranje Armanijevog dućana, gdje nam je otkrila kako uskoro putuje na Karibe pratiti svjetsko natjecanje u taekwondou

'Za sreću mi je potrebno zdravlje, posao koji volim i da je obitelj uz mene, a onda se nađe i pokoja krpica na repertoaru, kad imaš onaj duševni mir. Ne mora biti brendirana, sasvim mi je svejedno. Te male stvari me čine sretnom', otkrila nam je prelijepa HTV-ovka Lana Banely.

Kazala je kako joj je šoping terapija, ali kratkotrajna. 'Najčešće nakupujem mnogo stvari, ali kako uglavnom uvijek kupujem vrlo sličnu robu, imam dojam da nemam ništa kad otvorim ormar', rekla je Lana.

Ne mari previše za modne kritike, voli sportsku eleganciju. 'Isto tako, volim nekoga vidjeti da je ekstravagantno obučen, ali ja sebe ipak vidim u nekim jednostavnim kombinacijama', rekla je sportska novinarka i dodala kako voli imati dobar komad robe na sebi.

'Za dobru haljinu znam izdvojiti dosta, ponekad hrabro potegnem, ali ono što kupim to ću sigurno iznositi, a tu je i moja mlađa sestra koja će to naslijediti. Svaki komad odjeće koji sam kupila iskoristila sam maksimalno', zaključila je modnu temu.

Na pitanje cvjetaju li u ljubavi s Andyjem ruže, Lana je odgovorila: 'Uvijek, nama je uvijek dobro. Živimo jedan svoj stil života koji nam odgovara, bez ikakvog pritiska', rekla je i dodala kako je, srećom, roditelji ne gnjave i ne ispituju kada će uploviti u bračne vode.