U BOHO ŠIK STILU

Anđeosko izdanje slavne glumice za čistu je peticu

22.01.2016 u 09:42

Bionic
Reading

Slavna glumica Jessica Alba, suvlasnica The Honest Company, na putu prema sjedištu kompanije viđena je u pravom anđeoskom izdanju, ponovno potvrđujući nepisanu titulu kraljice ulične mode

Uvijek zauzeta i u pokretu, Jessica Alba ništa ne prepušta slučaju, ni kad su u igri modne kombinacije u kojima joj se rijetko omakne greška.

Na putu prema sjedištu svoje The Honest Company u Santa Monici Jessica je djelovala poput anđela, za što je najviše zaslužna prozračna bijela suknja od šifona.

Kombinaciju u boho šik stilu za koju se ovaj put odlučila naglašavala je predimenzionirana bež vesta sa zanimljivim prorezima na porubu i upečatljiva zlatna ogrlica s roza detaljima.

Svoj jedinstven poslovni izgled Jessica je oplemenila crnom torbom i raspuštenom lob frizurom nemarnih valova.

Glumački svijet nakratko je zapostavila uslijed intenzivnog rada i promocije tvrtke The Honest Company, čija je ponosna suvlasnica.

Prema rezultatima utjecajnog Forbesa, vrijednost Albine kompanije 2012. procijenjena je na 340 milijuna dolara. Glavna nit vodilja poslovanja The Honest Company stvaranje je potpuno prirodnih kozmetičkih proizvoda.

Lijepa Jessica u biznis je krenula sa šest milijuna dolara početnog kapitala, a prema procjenama Forbesa, uskoro bi mogla postati milijarderka.