PRIPREME ZA PROSLAVU

Anđa Marić u ulozi strastvene ambasadorice

23.12.2014 u 18:52

Fabula de Forma

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Frizerski salon Fabula de Forma na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić u božićnom editorijalu predlaže frizure za nadolazeće blagdane

Nova kampanja inspirirana je dugogodišnjim ambasadoricama Kevin Murphy pa su se tako u ulozi modela našle glumice Marija Borić i Petra Kurtela, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, pjevačica Anđa Marić i televizijska voditeljica Marijana Batinić.

'Dok se spremate za doček Nove godine, vjerojatno želite izgledati fantastično, a odjeća, šminka i frizura moraju izgledati besprijekorno. Ako vam slučajno nedostaje inspiracije za ove hladne dane, predlažem nekoliko lookova u suradnji s ambasadoricama salona. Aleksandra Dojčinović za tu je priliku odabrala haljine crvene boje koje prestavljaju strastvene žene kakve i jesu ambasadorice Kevin Murphy', kazala je KaticaTopčić povodom predstavljanja zimskih vizuala.

Katica Topčić jedno je od najznačajnijih imena na hrvatskoj sceni kad je u pitanju kosa. Osim što kreira frizure za modne editorijale, hrvatske modne piste i TV serije, imala je priliku raditi i s poznatim frizerom Kevinom Murphyjem, čije proizvode za kosu obožavaju žene diljem svijeta.