NEMA JOJ RAVNE

Amal zasjenila sve holivudske ljepotice

12.01.2015 u 09:19

Bionic
Reading

Prvim glamuroznim pojavljivanjem na crvenom tepihu nakon vjenčanja, Amal i George Clooney plijenili su pažnju na dodjeli Zlatnih globusa

Profinjena odvjetnica zasjala je u crnoj haljini Dior Couture te bijelim rukavicama poput vječne modne ikone Audrey Hepburne, zbog čega su je strani mediji odmah i usporedili s tom legendarnom glumicom.

Elegantna crna haljina prati vitku liniju lijepe Amal, a s jedne strane do poda se prostire tkanina prebačena preko ramena koja prolazi od struka. Uz rukavice, Amal je imala i mali bijeli clutch na koji je stavila bedž s natpisom 'Je suis Charlie', u znak potpore ubijenim novinarima u Francuskoj.

Amal i Clooney zasigurno su bili jedan od najljepših parova na crvenom tepihu, a očekivano su izazvali velik interes medija. Vjerojatno su i mislili da će biti u središtu pažnje pa su strpljivo pozirali i odgovarali na pitanja novinara.

U kratkom intervjuu za E! slavni je glumac rekao voditelju Ryanu Seacrestu kako je sve u redu dokle god ne stane na njezin dugi šlep od haljine. Također je u šali dodao kako je njegova supruga vrlo spretna te je bijele rukavice sama sašila na dan dodjele nagrada.