CLOONEY O SUPRUZI:

'Amal nema stilista, a većinu odjeće kupuje sama'

14.05.2015 u 17:24

Bionic
Reading

George Clooney ovih dana promovira novi film 'Tomorrowland', no slavni glumac se, ničim izazvan, raspričao i o modnom stilu supruge Amal hvaleći njezine kombinacije

Par za koji su mediji smislili kovanicu 'Alamooney' u središtu je pozornosti gdje god da se pojavi, a George je u nedavnom intervjuu ispričao da je, čim je upoznao Amal Alamuddin, primijetio kako ima odličan stil.

O svojoj supruzi koja je poznata po ljubavi prema skupim dizajnerskim krpicama, George kaže da sebe ne vidi kao slavnu osobu te da većinu odjeće kupuje sama.

'Čim sam je upoznao, odmah sam primijetio da ima odličan smisao za modu. Ona nema stilista, zna što joj se sviđa i kako to iskombinirati. Amal je izgradila svoj ekscentrični, zabavni stil. Zbilja je fascinantno kako se poigrava s modom', oduševljen je Clooney.

'Zasad sve odlično funkcionira u našem braku. Rasporede smo tako prilagodili da nismo odvojeni dulje od tjedan dana', pohvalio se George bračnim životom. Upitan hoće li imati djece, George je odgovorio da ne zna.

Za Amal George kaže da je puno pametnija od njega.

'Mogu je samo pobijediti u obaranju ruku, jer u intelektualnom dvoboju nemam šansi protiv Amal', smije se glumac dodajući da je ponosan na njezinu karijeru i uspjeh.

George je otkrio i da je on vještiji po pitanju kulinarskih vještina, a da Amal odlično ide rezerviranje večere u restoranima.

'Godinama sam živio sam i naučio sam ponešto pripremiti. Naravno, nisam nikakav vrhunski chef, ali znam skuhati neka jela. Amal, pak, dolazi iz više klase pa ni ona ni njezina majka nisu nikad morale naučiti kuhati', kaže Clooney.