FASHION GURU

Aleksandra je s odjećom zapela u vremenskoj rupi

29.05.2013 u 13:31

  • +6

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić

Bionic
Reading

'Ne znam koliko je pametno nakon liposukcije tamaniti palačinke', poručio je novoistesanom Tonyju Cetinskom naš Fashion Guru. Ljepotu na stranu, osvrnuo se i na prošlotjedne modne izlete naših slavnih

Iva Šulentić mogla je nositi 'barem neke potpetice' dok je vodila utrku u štiklama, jer 'koliko god voli starke, mogla je ovaj put i bez njih', požalio se Feshi.

Glumica Mila Elegović izgledala je, reći će nadalje naš modni mag, 'teatralno i na cesti, kao da je na sceni. 'Dobar styling, kosa uredna, cipele klasično dobre kada je ona u pitanju', pun je hvale, osim za torbu!

'Ovakav styling možeš samo u snovima vidjeti - Aleksandra Mindoljević kao da je zapela u vremenskoj rupi što se tiče odjeće', nije se mogao načuditi Feshi.

Feshijeva omiljena 'posvudušica', kako zove Nevenu Rendeli, vraća se u igru, a on je i opet ustvrdio: 'Ona ne troši puno na odjeću koliko je zna dobro iskombinirati.'

Adrijana Dejanović, bivši top model, može se i dalje hvaliti svojom figurom, a i jednostavnošću, koja je uvijek plus, a Lana Pavić mogla bi se samo ugledati na nju', zaključuje.