VRIJEDI IH UPRATITI

Ako vam se sviđa francuski chic, obožavat ćete stil ovih suvremenih modnih ikona

07.08.2021 u 20:01

Bionic
Reading

Instagram profili svima dobro poznatih francuskih influencerica poput Jeanne Damas, Louise Follain ili Leie Sfez, pršte genijalnim stajlinzima koje bismo odmah poželjeli iskopirati

Stil Francuskinja, osobito stanovnica Pariza, vječna je modna inspiracija pa ako cijenite šarmantan spoj klasike i trendovskih komada, onda ćete biti oduševljeni ludo dobrim stajlinzima kreativnih francuskih influencerica koje uvijek plijene poglede svojim odličnim modnim rješenjima.

Francuski chic koja fascinira zaljubljenice u modu diljem svijeta, podrazumijeva prepoznatljiv ženstveni stil s retro prizvukom i mrvicom buntovništva. Klasici poput vintage kožne torbe, ženstvene frizure ili crvenog ruža, doista nikad neće biti out, a Francuskinje to znaju majstorski uklopiti u cool outfite.

  • +3
Camille Charriere Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Nonšalantan pristup modi je ono što čini francuski stil toliko poželjnim, no budite sigurni da je svaki detalj outfita od neodoljive messy frizure pa do ležerno prebačenog balonera itekako pomno osmišljen.

Stoga ne čudi kako su Instagram profili francuskih modnih ikona omiljena destinacija zaljubljenica u modu koje se ne mogu prestati diviti njihovom stilu.

Ukoliko volite francuski način odijevanja, eve koje influencerice trebate upratiti:

Camille Charriere

Camille Charriere je još 2010. s velikim uspjehom pokrenula je svoj blog, a ova nesuđena pravnica koja trenutačno živi u Londonu briljira genijalnim modnim stilom.

Sabina Socol

S više od 800 tisuća obožavatelja, plavokosa Sabina je bez sumnje jedna od najvažnijih pariških influencerica, a često fanove počasti i inspirativnim fotografijama svog divnog stana uređenog u boho stilu.

Louise Follain

Louise nevjerojatno nalikuje na Jane Birkin, a i njezini outfiti su također pravo nadahnuće. Ako volite retro modu iz 70-ih obožavat ćete profil ove brinete s nepogrješivim stilom.

Emmanuelle Koffi

Emmanuelle Koffi odrasla je između Toga, Senegala i Malija, a zatim je živjela u Lyonu, Cannesu, Londonu i Parizu gdje je studirala. Njezin je stil nježan i ženstven.

Anne Laure Mais Moreau

Volimo stil osnivačice modnog brenda Musier Paris, poznatog po prihvatljivim cijenama. Njezin stil je onakav kakvim biste zamislili trendi Francuskinju: istovremeno ležerna i ženstvena.

Gaëlle Prudencio

Simpatična modna ikona i autorica knjige 'Fière d'être moi-même' vrlo je aktivna i u kampanju za prihvaćanje izgleda bez obzira na konfekcijski broj. Obožava vedre boje i šarene uzorke koje kombinira s puno stila.

Louise Aubery

Njezin Instagram profil 'Moje bolje ja' nije samo modno inspirirajući, već dočarava cijelu njezinu životnu filozofiju s naglaskom na feminizam. Svakako upratiti!

Jeanne Damas

Ikona francuskog stila koja stoji iza brenda Rouje dobro je poznata svim fashionisticama. Njezin zaštitni znak? Crveni ruž, raščupana frizura s duljim 'zavjesa' šiškama i slip haljina u vintage stilu ili traperice ravnih nogavica s dizajnerskom torbom.

Yoshino Mia

Njezine su fotografije su prava mala umjetnička djela! Doista inspirirajuće.

Leia Sfez

Ova mama dvoje djece i kreativna direktorica na svom Instagram profile dijeli uvid u svoje ležerne odjevne kombinacije. Što je njezina omiljena kombinacija: traperice visokog struka, bijela košulja, oversized sako i moćna kožna torba u koju vrijedi investirati.

Chloé Lecareux

Chloé je francuski model i manekenka s genijalnim modnim stilom, slatkim koker španijelom i moderno uređenim stanom u Parizu.