elegantno i chic

Ako ste još u potrazi za savršenom ljetnom haljinom, ovo su bezvremenski modeli koji izgledaju izgledaju puno skuplje nego što jesu

19.08.2022 u 19:07

Bionic
Reading

Pred nama su zadnji dani ljeta, no to ne znači da ne možete još koji dan uživati u prekrasnim ljetnim haljinama. Ako pak omiljeni model još uvijek niste pronašli, još uvijek nije kasno. Ovo su modeli koji ne izlaze iz mode, a uz to koštaju puno manje nego što izgledaju. Savršen spoj, mnogi će se složiti

Potrazi za univerzalnom ljetnom haljinom koja nas bez problema prati tijekom dana ponekad nije baš laka, no jednom kada je pronađete, uloženi trud itekako će se isplatiti. Lijepe primjerke nerijetko skrivaju high street brendovi.

Bilo da se radi o maksi haljini iz kolekcije 'COS x Lea Colombo' koja impresionira svojim jedinstvenim printevima i čistim siluetama ili plisiranoj haljini iz & Other Stories koja oduševljava svilenkastim materijalima, ove haljine profinjeno i nikada ne izlaze iz mode – idealan su izbor za haljine koje ćete nositi godinama. Uz to, tu je i dodatna prednost – cjenovno su povoljnije nego što izgledaju.

S prozračnim materijala i baznim bojama, poput crne, bijele i krem jednostavno je nemoguće pogriješiti. Ako se pak želite istaknuti tu su modeli s printevima jarkih boja te neizostavnim cvjetnim uzorkom.

Zavodljivost u garderobi je zajamčena satenskom slip haljinom koja djeluje poput druge kože, plisiranim uskim modelima te naravno, ove sezone neizbježnim haljinama s prorezima.

Crne haljine odišu vječnim chicom dok ružičaste, uz čiste linije i jednostavne detalje predstavljaju pravu ljetnu romantiku. Izbor je doista velik, a tu je samo jedan problem – kako se odlučiti za samo jednu.

  • +16
Ljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije