FATALNA MONICA

50 joj je godina, a i dalje je neopisivo seksi

05.12.2014 u 12:40

Monica Bellucci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prelijepa talijanska glumica Monica Bellucci nova je Bondova djevojka u 24. po redu filmu o najslavnijem tajnom agentu na svijetu

Seksi Monica u filmu 'Spectre' zavest će Jamesa Bonda, a ući će u povijest i kao najstarija Bondova ljepotica. Sve do sada najstarija Bondova djevojka bila je Honor Blackman koja je u 39. godini glumila Pussy Galore u filmu 'Goldfinger' iz 1964. godine.

Prekrasnoj glumici 50 je godina, no njezin seksipil s godinama nimalo ne blijedi što je dokazala i na predstavljanju glumačke ekipe najnovijeg filmskog nastavka o agentu 007.

Monica je odjenula haljinu talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana čije je zaštitno lice. Crnom haljinom na crvene točkice dužine do koljena sjajno je istaknula raskošne obline. Izostavila je modne dodatke, a naglasak je bio na ženstvenoj figuri i prirodnoj ljepoti koju je naglasila minimalnim make-upom.

Talijanska ljepotica glumit će fatalnu Luciju Sciarru kojoj Bond, naravno, neće moći odoljeti. 'James Bond je fantazija – idealan muškarac. Taj muškarac štiti, opasan je, tajanstven i seksi, savršen engleski džentlmen', rekla je Monica koja je ulogu Bondove ljubavi pokušala dobiti i 1997., no ulogu u filmu 'Sutra nikad ne umire' dobila je Terri Hatcher.

Glumica je ponovno sama nakon razvoda od francuskog glumca Vincenta Cassela s kojim ima dvije kćeri, a nakon 18 godina zajedničkog života i dalje su u dobrim odnosima.