SPOJ MODE I TEHNOLOGIJE

3D printane naočale stižu u Hrvatsku

09.06.2015 u 10:00

Bionic
Reading

PQ eyewear brand potpuni je novitet na svjetskom tržištu sunčanih i dioptrijskih naočala je, koji je nakon dugog eksperimentiranja proizveo prve totalno 3D printane naočale

3D printom uz upotrebu poliamida koji garantira čvrstoću i postojanost materijala pri visokim i niskim temeperaturama, te zadržava karakteristike materijala podesnog za beskompromisno inovativan i napredan dizajn i proizvod. Šarafići, nosni jastučići i krilca naočala pripadaju povijesti, zahvaljujući patentiranom sistemu ugrađenom u PQ eywear modele. Ovim naočalama predstavljeno je nevjerojatno je dostignuće, koje je prvi pokrenuo PQ i kao takvo jednistveno je u cijelome svijetu.

Ako ste otvorenog uma, volite krajnosti ,hrabri ste, inventivni i uznemirujući, ljubitelj rock ‘n ‘ rolla koji voli premium kvalitetu svega u životu, Antiordinary PQ eyewear naočale stvorene su za vas. PQ je stvoren kreativnom vizijom dizajnera , umjetnika i arhitekta Rona Arada. Model One liner kreiran je kroz jednu neprekinutu liniju čiji kontinuitet je stvorio okvir ovog modela sunčanih naočala, bez spajanja i bez dodataka.

Debelih ili tankih okvira, bez detalja a neopisivno raznobojna kolekcija PQ prestavljena je u 18 boja. PQ sunčane naočale i dioptrijski okviri stvorene su za trendsetere i ljubitelje dizajna ne samo da bi se pokazali u njima, nego da im pruže potpuni komfor, lakoću i udobnost pri nošenju ovog modnog dodatka.

Svoju svjetsku premijeru i početak prodaje u svijetu, PQ započeo je u ožujku ove godine. Prodaja PQ u Hrvatskoj započinje u lipnju