AUUUU, KOJI PRIZOR...

10 savršenih guza na jednom mjestu!

28.02.2014 u 08:59

Bionic
Reading

Što je zajedničko Severini, Nives, Fani, Rihanni i Kylie? Jako vole pokazivati guzu! Stoga smo napravili uži izbor najboljih fotki stražnjica s društvenih mreža

Nedavno je The Original Factory Shop proveo anketu među dvije tisuće žena koje su odabrale 10 najboljih stražnjica, a odabrane sretnice su Kelly Brook, Holly Willoughby, Pippa Middleton, Kylie Minogue, Beyonce, Cheryl Cole, Kim Kardashian, Jessica Ennis, Kate Middleton i Rihanna. Kada je pak riječ o estetskim zahvatima na stražnjici, kirurzi tvrde da je najčešći zahtjev koji klijentice postavljaju: 'Želim guzu kakvu ima Beyonce!' Iako se mnoge slavne žene nisu našle na tom laskavom popisu, čini se da su one same sebi ipak omiljene, barem sudeći prema objavama golišavih fotki zadnjice na društvenim mrežama. Upravo smo takvih 10 odabrali i uvrstili u uži krug seksi guza s društvenih mreža.

Među njima je svakako Kylie Minogue, pjevačica koja je nedavno pokazala da zna istaknuti svoje atribute i to vježbajući na sobnom biciklu u pripijenoj haljini i štiklama, naravno pred ogledalom. Svoju guzu velikodušno je pokazala i lijepa manekenka Irina Shayk uživajući na odmoru u Meksiku s prijateljicama. Fatalna Ruskinja podijelila je dašak atmosfere s plaže s obožavateljima na društvenim mrežama.

Zanosna britanska glumica i model Kelly Brook sasvim opravdano je ponijela titulu najseksi guze. Zahvaljujući savršenoj figuri i lijepim oblinama zavela je oba spola, na čiju se radost obožava pokazivati na fotkama na društvenim mrežama.

Ne sumnjamo da bi i atraktivna Severina također bila pri vrhu liste da se našla na popisu za 'naj guzu'. Nedavno je svoje fanove ugodno iznenadila vrućim fotkama s Maldiva na kojima ležerno leži na vrućem pijesku, a u prvome planu su duge noge i savršena guza koja zahvaljujući tangama itekako dolazi do izražaja.


Bombastično izdanje pokazala je i Rihanna svojedobno izjavivši da je nekada 'bila ravna kao daska', no fotografije u bikiniju kojima časti svoje obožavatelje pokazuju sasvim suprotno. U oskudnom bikiniju koji joj je 'zapeo' u stražnjici Rihanna izgleda jednostavno predivno.

Hodajući po plićaku, mlada Ireland Baldwin, kći glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger, ponosno je pozirala u novom kupaćem kostimu kojim je istaknula lijepo tijelo. Ona zna da se tako vrlo uspješno gradi karijera modela, što joj i polazi za rukom. Glumica i pjevačica Lea Michelle, 27-godišnja zvijezda serije 'Glee', na Instagramu je objavila sve ljepote Meksika, u što spada i njezina savršena stražnjica.

I naša zgodna Fani Stipković s vremena na vrijeme objavi svoje fotografije na društvenim mrežama pokazujući vitku figuru, a posebno voli naglašavati fotke iz teretane na kojima zbilja izgleda senzacionalno.

Kim Kardashian zna koliko je važna samopromocija i hvalisanje na račun izgleda, pa se time i vodi. Kim ne treba povod za pokazivanje guze - samo se uvuče u bijeli bikini i 'opali' jednu ispred ogledala.

Slično o samopromociji misli i Nives Drpić, ističući da joj je seksualnost najbolja reklama, što dokazuje i redovitim selfie fotkama na društvenim mrežama. Nives intenzivno radi na promociji svog modnog brenda provokativno nazvanog 69, a čini se da je sama sebi najbolji model.