JE LI I VAŠA MEĐU NJIMA?

10 najboljih i najgorih frizura za muškarce

13.02.2013 u 13:06

Bionic
Reading

Najboljom muškom frizurom proglašen je quiff koju je pedesetih popularizirao Elvis Presley, slijedi klasična kratka frizura s razdjeljkom sa strane, bieberica, frizura Jamesa Deana te klasični jež. Među deset omiljenih frizura za muškarce ikona stila David Beckham isprobao je sve, a nosio je i tri najgore

Jedna od najcjenjenijih ikona stila, David Beckham, sasvim je sigurno posljednjih dvadeset godina predvodio više trendova. Eksperimentirao je s kožnim odijelima, suknjama za muškarce, pozirao u donjem rublju,ali najčešće je mijenjao frizure. Ipak, u novoj anketi koja je popisala muške omiljene frizure u posljednjih 100 godina utvrđeno je da je Beckham nosio svih top deset frizura svih vremena, a među njima i tri najgore, piše Mail Online.

Nogometaš, koji je nedavno potpisao za Paris Saint-Germain, predstavio je ovih dana i svoju novu frizuru - quiff u kojoj je donji dio glave izbrijan dok je gornji duži i zalizan prema nazad.

Quiff je pedesetih godina popularizirao Elvis Presley, a anketa provedena na uzorku od tisuću muškaraca pokazala je da je takav stil još uvijek omiljen kod pripadnika jačeg spola.

Na drugom mjestu je klasična frizura sa razdjeljkom sa strane, a na trećem je bieberica – frizura s dugim šiškama omiljena kod mlade pop zvijezde. Modernije frizure dominiraju među prvih deset, a jednostavna kratka frizura koju su muškarci nosili desetljećima nije ušla niti u prvih 20.

37-godišnji Beckham nosio je u nekoj fazi svog života svaku frizuru koja je ušla među prvih deset.

Beckham je nosio i popularnu frizuru poput Jamesa Deana koja je proglašena četvrtom najpopularnijom frizurom. Jež frizura u kojoj je kosa izbrijana sa strane uvrštena je u prvih deset, kao i konjski rep te dulja kosa s razdjeljkom po sredini.

Frizura s pletenicama (poput Bo Derek u filmu '10') proglašena je jednom od tri najgore muške frizure, koje slijedi irokezica i 'zavjese' – frizura s dugim šiškama i razdjeljkom na sredini.