13. i 14. studenog

ZKM i tportal vas vode na predstavu H.E.J.T.E.R.I

09.11.2020 u 16:23

Bionic
Reading

Generacijska predstava o milenijcima omiljena svima

Predstava H.E.J.T.E.R.I, koprodukcija ZKM-a i umjetničke organizacije Ruper, od svoje premijere u siječnju 2020. do danas imala je gotovo stopostotnu posjećenost. Pogledajte i vi zašto je oduševila sve generacije gledatelja.

Predstava je na programu ZKM-a 13. i 14. studenog u 20 sati.

Ovaj Zeitgeist-komad u režiji Judite Gamulin govori o pripadnicima generacije milenijaca, rođenima za vrijeme socijalizma, odraslima u kapitalizmu, koji su sada u svojim 30-ima i zapravo bez jasnog cilja kamo idu i bez perspektive da će naći svoj put prema sigurnoj egzistenciji. U središtu priče su Roza, Mak, Sanjin i Paško, četvero prijatelja, postarijih milenijaca, hipstera koji pokušavaju odrasti, donijeti odluke i držati ih se u svijetu u kojem su granice, karijere i međuljudski odnosi toliko tekući da im gotovo cure kroz prste. Gdje prestaje mladost, pita se četvero prijatelja i jedan nepozvani gost u ovom zimskom afterpartiju.

Glume: Hrvojka Begović, Dado Ćosić, Ugo Korani, Katarina Bistrović Darvaš, Luka Bulović

Izvor: Društvene mreže

Čitateljima tportala darujemo 1x2 ulaznice za izvedbe predstave H.E.J.T.E.R.I (13. i 14.11.), a dobitnici su Marija Kršić i Marijana Sladić.