novi singl

'Za muškarčine koji ne žele klečati, nego plesati' tu je 'Pater familias' Mile Kekina

18.10.2023 u 10:10

Bionic
Reading

'Pater familas' novi je singl skinut s nedavno izdanog albuma Mile Kekina 'Nježno đonom'

Trominutni svirani film u režiji maštovitog Doringa suptilno odgovara na goruća pitanja: Što je zajedničko svim ratovima koji se trenutno vode u svijetu?

"Na čelu zaraćenih država i naroda uvijek su muškarci. Nikad žene, isključivo muškarci. Je li to neka urođena greška u proizvodnji kod nas muških ili je problem u tome da nas se od malih nogu nešto krivo uči?" – pita se Mile Kekin i poručuje:

"Za muškarčine koji ne žele klečati, nego plesati stiže 'Pater familias'."

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.

Sarkazmom stihova “Pukni puško/vrati nas u ta vremena/kad je muško bilo muško, a žena samo žena“ Mile komentira patrijarhat i pita se: "odakle ta vječna potraga za vođama koji nas trebaju odvesti u bolje jučer te zašto danas neki muškarci - retroseksualci radije pokorno kleče nego da ustanu i zaplešu u veselom ritmu Pater familiasa?"

Mile Kekin održat će promociju svog trećeg samostalnog albuma "Nježno đonom" u petak, 10. studenog u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Bogati presjek beskompromisnog i prepoznatljivog autorskog potpisa sastavljen od uspješnica samostalne karijere, ali i dobro poznatih hitova Hladnog piva, Mile će upotpuniti pjesmama s novog albuma.

Album "Nježno đonom" dostupan je na svim digitalnim servisima.