ZABAVNA KAMPANJA

Uhvatite Matoša i sudjelujte na izložbi!

24.03.2014 u 12:37

Bionic
Reading

U povodu stote obljetnice smrti Antuna Gustava Matoša Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu priprema brojna događanja, među kojima su zanimljiva kampanja Matoš i ja te objava Virtualne izložbe njegovih djela

Svi zainteresirani za detaljno upoznavanje sa životom Antuna Gustava Matoša mogu to učiniti šetnjom kroz Virtualnu izložbu djela.

S Matoševim životom mogu se upoznati jednostavno prateći vremensku crtu koja vjerno dočarava razdoblje njegova života i donosi manje i više poznate podatke.

Osim online izložbe, NSK organizira kampanju Matoš i ja koja traje sve do 15. listopada ove godine.

Cilj je kampanje pronaći Matoša u svojem okruženju – ulici, školi, knjižnici, knjižari ili ustanovi - i zabilježiti taj susret na kreativan način na bilo kojem mediju.

Fotografije, zvučni ili videozapisi s Matošem mogu se poslati na e-adresu agm@nsk.hr, a sva će se djela kasnije povezati s već spomenutom Virtualnom izložbom djela Antuna Gustava Matoša Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Svi upite o sudjelovanju u kampanji Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu Matoš i ja mogu se uputiti na e-adresu agm@nsk.hr.