'UZBUNA NA ZELENOM VRHU'

U kina uskoro stiže Koko s novim avanturama

03.01.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Ljetna praznička idila na Zelenom vrhu narušena je novim misterioznim razbojstvima pa se Koko i družina upuštaju u rješavanje ovih slučajeva. Hoće li u tome uspjeti, doznat će se 26. siječnja kada 'Uzbuna na Zelenom vrhu' stiže u domaća kina

'Uzbuna na Zelenom vrhu' svojevrsni je prednastavak ranije snimljenih filmova (Koko i duhovi, Zagonetni dječak i Ljubav ili smrt) koji prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića - Koka prije njegova preseljenja u Zagreb.

Serijal filmova nastalih prema popularnim romanima Ivana Kušana prvi je dječji filmski serijal u Hrvatskoj, a filmove o Koku u domaćim kinima dosad je pogledalo više od 200.000 gledatelja.

Režiju novog nastavka serijala potpisuje filmska i TV redateljica Čejen Černić koja je ujedno i koscenaristica, a scenarij je napisala Hana Jušić. Umjetnički supervizor projekta je Daniel Kušan, direktor fotografije Danko Vučinović, montažer Slaven Zečević, skladatelj Dinko Appelt, dizajnerica zvuka Dubravka Premar, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Emina Kušan, a majstorica maske Martina Novaković. Producenti su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan.

Uzbuna na Zelenom Vrhu

Antonija Parača u ulozi Koka zamijenio je Marko Tocilj, a uz njega se u filmu pojavljuju Alex Rakoš (Tomo), Jan Pentek (Žohar), Tin Gregorić (Božo), Jakov Piljek (Crni), Lucija Philips (Emica), Sara Čolaković (Marica), Toma Serdarević ( Ivo), Dora Bilić (Nina), Dijana Vidušin (Kokova mama) i Ozren Grabarić (Kokov tata).

Uzbuna na Zelenom Vrhu TEASER #2 - Koko vs. Koko

Nova godina noćas je pozdravila staru, a kako su se pozdravili stari Koko, Antonio Parač i novi Koko, Marko Tocilj, pogledajte u videu. Sretna nova godina od ekipe sa Zelenog Vrha! #unzv

Posted by Uzbuna na Zelenom Vrhu on 1. siječnja 2017

Film proizvodi Kinorama, a distribuirat će ga 2i Film. Razvoj projekta podržali su Hrvatski audiovizualni centar i Program Kreativna Europa - potprogram MEDIA, dok je proizvodnju filma podržao Hrvatski audiovizualni centar.