dašak luksuza i komfora

Tvrtka Primat logistika je zagrebačko Gradsko kazalište Komedija odjenula u potpuno novo ruho

03.01.2019 u 15:08

Bionic
Reading

U kultnom kazalištu Komedija s ponosom predstavljamo preuređenu matičnu dvoranu jedne od najznačajnijih umjetničkih institucija u Hrvatskoj

Primat logistika jedna od vodećih hrvatskih tvrtki, s velikim je zadovoljstvom više od dva desetljeća svog iskustva pretočila u projekt obnove dvorane zagrebačkog kazališta Komedija.

Nakon tri i pol mjeseca predanog i stručnog rada, pomno pazeći na svaki detalj kompletno je obnovljeno gledalište te uređen prostor blagajne kazališta koje još od davne 1950.-te godine svojim glazbenim i dramskim predstavama pridonio umjetničkom životu hrvatske metropole.

Matičnu dvoranu danas krasi 430 novih samostojećih stolica s numeracijom sjedala. Kako bi posjetiteljima omogućila potpuni ugođaj, sva postavljena sjedala su preklopna i samopodizna te dizajnirana tako da svaki od posjetitelja uživa u dašku luksuza i komfora.

  • +3
Primat logistika i zagrebačko Gradsko kazalište Komedija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kao krunu kompletne obnove, rasvjeta u matičnom gledalištu zamjenjena je s LED rasvjetom, a soboslikarski radovi dvorani su pružili svojevrsnu mizanscenu te savršeno platno za izvođenje šarolikih adaptacija svjetskih uspješnica, komedija i glazbeno-scenskih djela.

Zaštitni znak kazališta 'Komedija' su dvije starogrčke maske od kojih se jedna smije, dok druga plače. One dočaravaju stvarnost u kojoj ovo kultno kazalište svojim djelima publiku tjera na smijeh i plač, a Primat logistika je s ponosom ostavila neizbrisiv trag na jednoj od najznačajnijih umjetničkih institucija u Republici Hrvatskoj.