turneja

TBF Acoustic 19. kolovoza na pulskom Kaštelu

02.08.2023 u 11:18

Bionic
Reading

Nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Rijeci, Rapcu, Čakovcu, Šibeniku, Splitu i Supetru, splitske hip-hop ikone i višestruki dobitnici nagrade Porin - TBF, svoju ekskluzivnu Acoustic turneju kraju će privesti 19. kolovoza nastupom u magičnom okruženju pulskog Kaštela

“Dragi naši, nakon dugogodišnjeg koncertnog udaranja uzduž i poprijeko, zaželjeli smo se promjene i opuštenijih i intimnijih koncerta, tako da smo se odlučili, ponovno nakon dvanaest godina, odraditi unplugged svirke. Prearanžirali smo pjesme koje ste već mogli čuti u toj varijanti i proširili listu pjesama koje su nastale nakon prve unplugged turneje. Prezadovoljni smo kako to zvuči i s uzbuđenjem očekujemo to podijeliti s vama”, otkrila je ekipa iz TBF-a o svojim nastupima u sklopu Acoustic turneje.

Feel-good melodični zvuk u kombinaciji sa stavom i idejom slobode, osobnom te društvenom pravdom, njihovo je najmoćnije oružje kojim godinama osvajaju publiku. Glazbeno djelovanje TBF-a obilježeno je hitovima poput “Alles Gut”, “Nostalgična” ili “Smak svita”, koji na poetičan, harmoničan i jednostavan, ali uvijek inovativan način komentiraju društvenu svakodnevicu ili donose intimne priče u čijim motivima se prepoznaju mnogi, dok su stihovi njihovih pjesmama postali dio svakodnevnog govora, poput uzrečica “Moja mater te traži” ili “Ništa mi neće ovi dan pokvarit”. Kroz TBF Acoustic turneju, skupina je diljem Hrvatske priredila unikatne unplugged koncerte, kojima su na emotivniji način dali uvid u njihovo bogato glazbeno i autorsko stvaralaštvo.

Ovu hvaljenu turneju privest će kraju upravo 19. kolovoza, nastupom na pulskom Kaštelu. Ulaznice su dostupne u prodaji putem sustava Eventim, po pretprodajnoj cijeni od 15 eura. Organizator koncerta je Baba Production.