IZLOŽBA U KLOVIĆEVIMA

Stotisućita posjetiteljica razgledala Picassa

14.06.2013 u 15:45

Bionic
Reading

Slavica Radić iz Splita stotisućita je posjetiteljica izložbe 'Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz'

Slavica Radić iz Splita danas je sasvim ležerno ušetala u zagrebačku Galeriju Klovićevi dvori s namjerom da, u pauzi između dva sastanka, razgleda izložbu 'Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz'.

Iako je pri ulasku primijetila fotografe, televizijske kamere i osoblje Galerije Klovićevi dvori, mirno je kupila ulaznicu nakon čega joj je svečano obznanjeno da je stotisućita posjetiteljica ove atraktivne izložbe.

'Kako ste me razveselili, ovo mi nije iznenađenje dana, ovo je nešto puno, puno više. Sada će svi moji u Splitu vidjeti da sam bila na 'Picassu'', našalila se Radić.

Partneri izložbe, Air France, sretnoj dobitnici uručili su povratnu zrakoplovnu kartu za Pariz, a osoblje Galerije Klovićevi dvori prigodni poklon paket. Nakon zdravice pjenušcem, ravnateljica Galerije dopratila je gospođu Radić do izložbe gdje joj je bilo osigurano i stručno vodstvo.

'Prvo sam bila šokirana, a tek onda iznenađena. Izložba je zaista prekrasna, bez obzira na to volite li Picassa ili ne. Gospođica Ana Bešlić koja me vodila kroz izložbu zaista me je lijepo provela kroz izložbu. Malo sam starija, pa pamtim i vrijeme dok je Picasso bio živ', izjavila je.

'Jako smo zadovoljni, 24 dana pred zatvaranje izlože došli smo do brojke od 100 tisuća posjetitelja i od prodaje ulaznica zaradili predviđenih četiri milijuna kuna. Publika je odlično reagirala na izložbu i drago nam je što smo dokazali kako je moguće realizirati ovako skup i zahtjevan projekt', izjavila je ravnateljica Galerije Klovićevi dvori Marina Viculin.