ZAVRŠEN 17. SAMOBOR JAZZ FESTIVAL

Sjajna atmosfera obilježila 17. Samobor Jazz Festival

29.06.2021 u 14:01

Bionic
Reading

I ove godine Samobor je bio sjajan domaćin velikom broju ljubitelja jazza, a dvostrukim koncertnim programom na glavnom gradskom trgu u nedjelju je završeno još jedno izdanje samoborskog festivala. Poznata glazbena imena uveličala su Samobor Jazz Festival koji se održao sedamnaestu godinu zaredom

Samobor Jazz Festival službeno je zatvoren u nedjelju 27. lipnja, a u pet dana, koliko je trajao festival, publika je mogla uživati u bogatom glazbenom programu. Svi koncerti održani su na otvorenom uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, a sjajna atmosfera i raspoloženi izvođači obilježili su ovogodišnje izdanje, stoji u priopćenju.

Ljubitelji jazza ove su godine uživali u koncertima: Razz & Mikuljan Wind Factoryja, SoulBeata, Tony Lee Kinga, Oridano Gypsy Jazz Banda te Igora Geržine i njegovih gostiju Vande Winter i Mirze Tetarića. Već tradicionalno, festival su priveli kraju domaćini, Gradska glazba Samobor uz koju je, kao posebna gošća, nastupila i Vanda Winter.

'Nadamo se da se vidimo i dogodine u Samoboru, kada Samobor Jazz Festival postaje punoljetan, a do tada, čuvajte se i uživajte u dobroj glazbi!' poručio je autor festivala i tajnik Gradske glazbe Samobor, Dubravko Mihalinec. Festival se održao uz potporu Grada Samobora i Ministarstva kulture RH.