29. ožujka

Septica novim singlom i spotom najavila ovotjedni koncert u Vintage Industrial Baru

28.03.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Septica je vinkovačko diplaško-karaokaški klecmer pleh ansambl nastao u sam sumrak 2003. godine. Kroz sastav je do sada prošao niz vrsnih glazbenika koji su odustajali zbog poteškoća s nošenjem tereta slave i problema s intenzivnim izvanbračnim životom i poligamijom

Svi koji su upoznati s radom Septice znaju da se svakom novom pjesmom može očekivati neočekivano, ali i neočekivano očekivati očekivano. 'Daj mi krila sokole' njihova je nova pjesma koja stiže upakirana i u videospot epskih razmjera, navodi se u priopćenju.

Za nepovjerovati je da pjesma stiže netom prije njihovog velikog koncerta u Vintage Industrial Baru u Zagrebu koji će se dogoditi u srijedu, 29. ožujka s početkom u 21 sat i 30 minuta. Septica nastupa sa svojim neprijateljima i kažu da će to biti dan kada je Zagreb mislio da se otvorio pakao: HEMORAGIJSKA GROZNICA SRIJEDINE VEČERI u sklopu turneje 'Tri sulara su, a i Mič je tu'. Uz nastup energičnih glazbenika ljubitelji lijepe književnosti moći će uživati u recitalu 'Teškoće preračunavanja Kune u Euro i gubici na tečaju u konverziji' te premijernom predstavljanju aplikacije koja će i čobanu nevježi olakšati pronalazak najkraće slamke u kravljoj balezi. I nenormalni će doći na svoje! U maloj sali kluba bit će organizirana kognitivno-bihevioralna terapija za posjetitelje s momentalnim problemima i manijakalnom depresijom. Najbrže čekaju neugodna iznenađenja!