USKORO I NA FILMSKOM PLATNU

Psihološki triler 'Savršena majka' priča je o skupini žena puna neočekivanih obrata

16.04.2019 u 14:51

Bionic
Reading

Izdavačka kuća Stilus objavila je psihološki triler 'Savršena majka' autorice Aimee Molloy a roman je to koji govori o skupini žena čiji se životi neočekivano isprepleću kad nestane jedna od njihovih beba, navodi izdavač

Priča se osim nestanka djeteta bavi seksizmom i predrasudama, položajem današnje majke u društvu, njenog prava na slobodu, zabavu, odmor… Roman je pun neočekivanih obrata, ali i optužba društva u kojem se bezobzirno javno mišljenje postavlja kao sudac mladim majkama, navode iz Stilusa, napominjući da uskoro stiže i film, u kojem glumi i zvijezda TV serije Scandal, Kerry Washington.

'One se nazivaju Svibanjskim majkama, jer su skupina mama koje su svoje bebe rodile tijekom istoga mjeseca. Dvaput tjedno sastaju se u bruklinskom Prospect Parku zbog podrške i druženja. Kad odu zajedno na piće u hipsterski bar u svome kvartu, žele samo mali, veseli prekid dnevne rutine. Ali te vruće noći na Dan neovisnosti, 4. srpnja, nešto je strašno pošlo po zlu: jedna od beba nestala je iz kolijevke. Winnie, samohrana majka, zapravo nije željela ostaviti svoju sedam tjedana staru bebu s dadiljom, ali nagovorile su je prijateljice, Svibanjske majke. A sada ga nema. Ono što slijedi je bjesomučna potraga za Midom, tijekom koje će se razotkriti tajne, brakovi staviti na kušnju, a neka prijateljstva zauvijek prestati.', navodi se u opisu knjige.