SIJEČANJSKA AKCIJA

Predstave Teatra &TD pogledajte po simboličnim cijenama

30.12.2015 u 15:18

Bionic
Reading

Predstave protekle sezone, i još malo više, možete pogledati na Siječanjskoj akciji od 11. do 30. siječnja u Teatru &TD, za simboličnih 15 kuna po naslovu

Treću godinu zaredom Teatar &TD snižava cijene ulaznica u siječnju, a ove ćete godine moći uživati u predstavama Božića, Frljića, Kurspahića, Indoša, Jelčića, Leme, Liverića, Lozice i drugih.

Ulaznice možete nabaviti direktno u radno vrijeme blagajne, svakodnevno (osim nedjelje) od 11 do 13 sati i dva sata prije početka predstave, i to od 4. siječnja. Do ulaznica možete i putem rezervacija, i to na mail itd@sczg.hr ili u inbox facebook-stranice Teatra &TD.

Predstave se većim dijelom prikazuju od 20 sati, a prva je na rasporedu predstava 'Teškoće s izražavanjem' koju u Velikoj dvorani možete pogledati 11. siječnja. U naredna dva dana u dvorani SEK možete pogledati 'Prvi put kad sam ti vidjela lice'. 'Ja koja imam nevinije ruke' prikazivat će se u Velikoj dvorani &TD-a u četvrtak, 14. siječnja, 'Mrzim istinu' 15. siječnja u dvorani SEK, a 'Potop' u Velikoj dvorani 16. siječnja. Slijedi dvodnevno prikazivanje predstave 'Ko rukom odneseno' u Polukružnoj dvorani.

'Žrtve zemljopisa 2 - Povratak žrtve' na rasporedu je 20. i 21. siječnja, a pogledati je možete u Velikoj dvorani. U Polukružnoj dvorani 22. i 23. siječnja prikazivat će se 'Posljednji dani mira', a od 25. do 27. siječnja 'Borne to please'. Predstavu 'Fantom Planinšak' jedinu ćete gledati od 21 sat, a na rasporedu je 28. i 29. siječnja u Velikoj dvorani. Posljednja predstava Siječanjske akcije prikazat će se 30. siječnja u Velikoj dvorani, a riječ je prigodnom naslovu 'Veliki odlazak'