NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 9.-12. prosinac

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.12.2011 08:52
  • Objavljeno 09.12.2011 u 09:00
tportalXmass400x300

tportalXmass400x300

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 9.-12. prosinac

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju kratko obrazloženje na temu 'Kako Djed Božićnjak podijeli toliko poklona u jednoj noći', a najoriginalniji i najduhovitiji po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr), Marcella Jelić (zamjenica glavne urednice tportala) i Tin Bosek (promocija, tportal.hr). Nagradit ćemo 15 dobitnika i dodijelit ukupno 28 nagrada. Sudjelovanjem u natječaju sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s kratkim objašnjenjem na temu 'Kako Djed Božićnjak podijeli toliko poklona u jednoj noći'. Maksimalna dužina teksta ne smije prelaziti 1000 znakova (zajedno s razmacima).

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 9. prosinca u 9 sati do 12. prosinca u 9 sati. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 12. prosinca do 16 sati.

4) Nagrade

Nagrade su:

3 albuma Lady Gage 'Born This Way'
1 album Miloša Kardaglića 'Mediterraneo'                  
6 poklon paketa Melem proizvoda
1 parfem Christina Aguilera Secret Potion edp 50ml
1 Biotherm Age fitness krema za oči
1 Yves Saint Lauren lak za nokte  
1 knjiga 'Sinkronicitet', Davida Richoa
2 albuma grupe Lotus
2 soundtracka iz filma 'Lea i Darija'
1 mobitel Sony Ericsson Yendo
1 knjiga 'Nisam pametan'
1 knjiga 'Psi na jezeru'
1 knjiga 'Kabulske lastavice'
4 paketa Pan Pink grejpa
1 knjiga 'Čovjek iz sjene', Codya McFadyena
1 torbica Koza

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi