24 SATA PROVODA

Pogledajte kako se partija u Sarajevu

23.07.2011 u 22:24

Bionic
Reading

Osim filmskog programa, u petak navečer Sarajevo je otvorilo i sezonu partijanja. Večer je počela specijalnom zabavom za goste u rezidenciji Konak, gdje je uz potoke šampanjca i koktela upriličen i vatromet, a nastavila se uz koncert hrvatskih glazbenika poznatih pod imenom 2Cellos

Apsolutno je nemoguće za vrijeme filmskog festivala u Sarajevu pogledati sve filmove, a još je manje moguće obići sva zanimljiva mjesta koja nudi noćni provod.

Nakon svečane projekcije filma Akija Kaurismäkija, u petak navečer organiziran je party ispred legendarne sarajevske rezidencije Konak. Impresivan park za tu je prigodu dodatno bio uljepšan raznobojnim reflektorima, mnogobrojnim šankovima i pristojnom glazbom. Priliku za druženje i vatromet u čast otvorenja SFF-a nisu propustili ni specijalni gosti festivala - Wim Wenders, Emil Tedeschi i mnogi drugi, kao ni domaćin i direktor festivala Mirsad Purivatra.

Kako nije bilo dovoljno vremena za obići sve zanimljive lokacije u gradu, odluka je pala na odličan dubrovački bend Gruhak koji je u Slogi izveo repertoar kultnih Indexa, a potom na koncert hrvatskih glazbenika 2Cellos koji su u Domu mladih otvorili Heineken Music Stage. Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su sarajevsku publiku i izvedbama pjesama Red Hot Chili Peppersa i Green Daya, koje se ne nalaze na objavljenom albumu.

Nađete li se u Sarajevu tijekom sljedećih tjedan dana, ne zaboravite osim filmskog dobro proučiti i noćni program.


Videopriloge sa Sarajevo Film Festivala donosimo u suradnji s prijateljskim portalomDepo.ba