NA IBLEROVOM TRGU

Podružite se s domaćim autorima u Velikoj adventskoj knjižari

10.12.2018 u 12:57

Bionic
Reading

Velika adventska knjižara, koja je kao nova adventska lokacija u Zagrebu 3. prosinca otvorena u Galleria Business Centeru na Iblerovom trgu, u svome drugom tjednu, od 10. do 15. prosinca, pored naslova za sve uzraste i ukuse, organizira i niz druženja s domaćim autorima, poput Renata Baretića, Julijane Adamović, Damira Karakaša i Kristiana Novaka

S Renatom Baretićem druženje je zakazano 10. prosinca (19 sati), na 15. obljetnicu objave njegovog 'Osmog povjerenika', jednog od najpoznatijih književnih naslova od osamostaljenja Hrvatske. Po romanu je snimljen i film koji je ovogodišnji domaći kandidat za Oscara, a knjiga je i dva puta uprizorena na kazališnim daskama.

Velika adventska knjižara Galleria Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Julijana Adamović u adventsku knjižaru Galleria stiže 13. prosinca u 19.30 sati, a govorit će o novom romanu 'Divlje guske', o pisanju, književnosti te životu u Vukovaru. Damir Karakaš gostuje 14. prosinca u 19 sati, povodom uprizorenja njegove knjige 'Blue Moon' u kazalištu Gavella, a Kristian Novak, najavljen kao najmlađa megazvijezda hrvatske književnosti, 'čija su dva (od tri) romana već njezin kanon i klasik', s čitateljima će se družiti 15. prosinca u 19 sati.

Na pozornici Velike adventske knjižare Galleria, osim toga, gostovat će i Dorta Jagić, 'diva domaće poezije', koja će sa slikarom i pjesnikom Hrvojem Markom Peruzovićem 14. prosinca u 18 sati čitati duhovnu poeziju.