IZLOŽBE, PREDAVANJA, RADIONICE

Počinju Foto dani mladih

30.04.2014 u 11:41

Bionic
Reading

U Puli se od 30. travnja do 5. svibnja održavaju Foto dani mladih, a dio programa održat će se i u Rovinju. Posjetitelje očekuju izložbe, predavanja, radionice, natječaji i zabavni popratni program

Foto dani mladih manifestacija je koja već četvrtu godinu za redom okuplja najbolje mlade fotografe i nudi im edukaciju, natjecanje, druženje i stjecanje novih znanja i spoznaja.

Ove godine započinju izložbom najboljih radova mladih fotografa u zadnje četiri godine s Foto dana mladih, u 12 sati u Omladinskom hostelu Pula.

U hostelu će se održati i izložba mlade fotografkinje Lili Zanete 'Tijelo' s otvaranjem u 17:30 sati. Lili je zadnje dvije godine osvojila titulu najboljeg mladog fotografa pa će ove godine osim izložbe održati i predavanje, a biti će i član žirija.

Noćna izložba fotografija 'Hrvatska očima mladih' prikazuje najveće prirodne i kulturne ljepote Hrvatske snimljene očima mladih fotografa.

U programu Foto dana mladih u narednim danima naći će se još mnogo izložbi, predavanja, radionica i događanja u Omladinskom hostelu Pula, Kino Valli u Puli, kao i u Pučkom otvorenom učilištu Rovinj.

Sudionike očekuje i fotografski izazov koji će rezultirati bogatom foto galerijom Pule i njezinih prirodnih i kulturnih znamenitosti, a najboljeg mladog fotografa očekuje i novi fotoaparat kao nagrada. Cijeli program nalazi se ovdje.