FINANCIRANJE

Otvoren natječaj za potporu kulturnoj djelatnost u Zagrebačkoj županiji

  • Autor: tportal.hr/Hina
  • Zadnja izmjena 24.07.2012 12:57
  • Objavljeno 24.07.2012 u 12:55
kune, novac, gotovina, kredit

kune, novac, gotovina, kredit

Izvor: Cropix / Autor: Elvir Tabaković/Cropix

Zagrebačka županija će i sljedeće godine sufinancirati mnogobrojne programe u kulturi s ciljem razvoja i obogaćivanja kulturne ponude na svom području te je stoga objavila Poziv za predlaganje sufinanciranja programa javnih potreba u kulturi za 2013. godinu, a prijave se primaju do 30. rujna 2012. godine

Sredstva će se dodjeljivati za knjižničnu, izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, zatim za zaštitu kulturnih dobara, amaterizam u kulturi te za kulturne programe pučkih otvorenih učilišta i centara za kulturu, priopćeno je danas iz Ureda župana Zagrebačke županije.

Sve zainteresirane ustanove, organizacije, udruge i društva mogu prijedloge svojih programa do 30. rujna 2012. slati na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu kulturu, šport i tehničku kulturu, Ulica grada Vukovara 72/V., p.p. 974 10 001 Zagreb ili na e-mail adresu j.dujic@zagrebacka-zupanija.hr tj. na faks 01/6154-041.

Uz popunjeni prijavni obrazac za natječaj, obavezno je priložiti opširniji opis programa i ostalu dokumentaciju, financijski plan te specificirani troškovnik.

Tekst poziva i potrebni obrasci nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-417.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi