lisinski

Osvojite ulaznice za predstavu 'Uvijek će nam ostati ljubav'

19.10.2020 u 15:03

Bionic
Reading

NOVA predstava, satirična ljubavna komedija „Uvijek će nam ostati ljubav“ 22. listopada pretpremijerno u Lisinskom!

Beskrajno duhovita, neodoljivo zabavna, pomalo cinična, topla, satirična ljubavna komedija Uvijek će nam ostati ljubav prema odličnom tekstu Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosom. U nadahnutoj režiji Darija Harjačeka, priču donose na scenu svojim velikim glumačkim umijećem i nevjerojatnom scenskom međusobnom privlačnošću Jelena Miholjević i Dražen Čuček.

Medo je inertni, neuhvatljivi sredovječni sveučilišni profesor, sklon izbjegavanju odgovornosti s duboko ciničnim pogledom na sve ljudsko, a Jelena je vesela žena, puna života, koja zagazivši duboko u četrdesete, čvrsto odlučuje njihovu dvadesetogodišnju vezu pretvoriti u brak. Nestrpljivo čekaju kuma kako bi krenuli zajednički život okruniti brakom. Medo u tih pet minuta do dvanaest nudi – probu braka?!? Unutar tih „pet probnih minuta“ duhovito se nižu prizori iz njihovog bračnog života (u kojima idila puno puta ostaje poražena realnošću), lijepe i ne tako lijepe strane roditeljstva, mnoštvo trenutaka u kojima im je odnos na kušnji zbog različitih muško-ženskih percepcija istih situacija…

Uvijek će nam ostati ljubav priča je o njihovim, a svima tako prepoznatljivim prolazima/provlačenjima kroz labirinte ljubavi i braka.

  • glume: Jelena Miholjević i Dražen Čuček
  • režija: Dario Harjaček
  • tekst: Miloš Radović
  • produkcija: Teatar Rugantino

Rezervacije ulaznica i info: rugantino@rugantino.hr; 01/555-4848

Online prodaja ulaznica

Čitateljima tportala darujemo 1 x 2 ulaznice za izvedbu predstave 'Uvijek će nam ostati ljubav' (22.10. Mala dvorana Lisinski u 20 sati.), a dobitnik je Mirjana Zagoršak.