13. ožujka

Osvojite ulaznice za predstavu 'Boksačko srce'

04.03.2020 u 13:41

Bionic
Reading

Nakon rasprodanih dvorana u veljači hit predstava Boksačko srce i u ožujku kreće u osvajanje srca publike - možete je pogledati 13. ožujka u Maloj dvorani Lisinski!

Boksačko srce nova je predstava u koprodukciji Teatra Rugantino i Kazališta Planet Art

Nakon rasprodanih dvorana u veljači i u ožujku pogledajte novu predstavu, duhovitu i dirljivu melodramu “Boksačko srce” Lutza Hübnera s dva majstora na sceni - Markom Torjancem i Filipom Vidovićem, u režiji Marka Torjanca, u kojoj ćete uživati.

Izvor: Društvene mreže

Dva majstora na sceni, duhovito i na jednostavan način u „Boksačkom srcu“ donose duboke životne poruke zbog kojih predstava djeluje motivirajuće na gledatelja pozivajući ga da i on sam preispita svoja uvjerenja i spoznaje, a u isto mu vrijeme poručuje da nikada nije kasno za ostvarenje snova, ali i nikada prerano za preuzimanje odgovornosti u životu.

Kroz priču o boksu simbolički se priča o životnim borbama, o tome kada i kako se braniti, treba li i kada napadati i kako je to kad si sam sebi najveći neprijatelj. “Boksačko srce” nudi optimizam i ’ne odustati’ kao jedinu ispravnu opciju, nudi puno smijeha, no i potiče na razmišljanje o vlastitim životnim borbama i odlukama.

Garantiramo puno smijeha i pozitivnih misli :)!

Više o predstavi: www.rugantino.hr / Facebook Rugantino / Instagram Rugantino

Rezervacije ulaznica i info: rugantino@rugantino.hr; 01/555-4848

Online prodaja ulaznica: https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/32412

Čitateljima tportala darujemo 3 x 2 ulaznice za izvedbu predstave 'Boksačko srce' 13. 3. (Lisinski Mala dvorana u 20 sati), a dobitnici su Sanja Smiljanić, Dubravka Šolaja i Linda Kobasić.