Teatar Rugantino

Osvojite ulaznice za hit predstave 'Uvijek će nam ostati ljubav' i 'Kronika seoske ljubavi'

18.01.2023 u 16:08

Bionic
Reading

Nakon rasprodanih izvedbi u studenom ovih dviju hit predstava Teatra Rugantino ('Uvijek će nam ostati ljubav' bila je rasprodana 3 dana prije izvedbe, a 'Kronika seoske ljubavi' čak 10 dana prije!), sad je nova prigoda svima koji su tad ostali bez ulaznica, ali i onima koji ih još nisu gledali – nemojte puno razmišljati, brzo se dogovorite s kim idete i rezervirajte ili kupite ulaznice (kontakti na dnu teksta), jer se 'juriš na karte' opet može dogoditi.

Raspored za siječanj:

Nedjelja, 22. 1. na Sceni Vidra, Draškovićeva 80, u 20 sati

Dragi manifest protiv usamljenosti, ljubavnu komediju 'Kronika seoske ljubavi' čiji je autor Ivan Vidić osvojio u studenome Nagradu hrvatskog glumišta baš za ovaj tekst, režirao je Dario Harjaček, a na scenu izlaze sjajni Gordana Gadžić i Sreten Mokrović kao Ljubica i Milivoj. Ona je lijepa i putena, razočarana muškarcima i sklona 'popravljanju' istih (sama zaključuje kako je zbog toga možda trebala biti liječnica, ali je po tipu ipak bliža automehaničaru), nekadašnja 2. pratilja neimenovanog natjecanja za miss… On je razočaran u život, krut ali dobrodušan, u svemu nes(p)retan što dokazuje i to da se mirovine dočepao nakon što se na njega stropoštao ormar s registratorima… Selo na kraju grada, kućica do kućice… Ljubica i Milivoj potpuno su različiti, osim što su oboje usamljeni… pa pogled preko ograde u susjedno dvorište postaje sve zanimljiviji, a zatim i ljepši…

Petak, 27. 1. u Maloj dvorani Lisinski u 20 sati

Satirična ljubavna komedija 'Uvijek će nam ostati ljubav' predstava je o kojoj se priča otkad je počela igrati! Puna Mala dvorana Lisinski svaki put! Kako isprobati bračni život u pet minuta?!? Jeline i Medine replike – lagano već stječu kultni status. Odlična režija Darija Harjačeka na tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, a onome što Jelena Miholjević i Dražen Čuček daju na pozornici, idu samo superlativi – naprosto briljiraju. Predstava koju jednako (JAKO!) voli i ženska i muška publika i odličan potez ćete napraviti koga god (od odraslih osoba) povedete na 'Uvijek će nam ostati ljubav'.

Ulaznice se mogu rezervirati na e-mail rugantino@rugantino.hr ili na 091/225 48 48, 091/523 79 00, svakim danom, uključujući i vikend (na dan predstave do 14 sati, ako ih još bude). Online kupovina ulaznica na: za 'Kroniku' https://kazalistekerempuh.mojekarte.hr/.../tickets-606084..., za 'Ljubav' https://www.ulaznice.hr/web/event/1/35056

Više o predstavama na webu, Facebooku i Instagramu Teatra Rugantino.

Otjerajte siječanjski blues i godinu započnite s ljubavlju uz predstave…

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za predstave 'Kronika seoske ljubavi' (Nedjelja, 22. 1. na Sceni Vidra, Draškovićeva 80, u 20 sati) i 'Uvijek će nam ostati ljubav' (Petak, 27. 1. u Maloj dvorani Lisinski u 20 sati). Dobitnici su Mirna Konevski, Mladen Flegar, Tihana Đurić i Sanja Srnec Pekas.