NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za film 'Peti val'

17.02.2016 u 09:44

Bionic
Reading

Tinejdžerske superzvijezde glume u akcijskom ZF trileru snimljenom prema svjetski poznatom bestseleru 'Peti val'

Nakon megapopularnih filmskih franšiza 'Sumraka', 'Igara gladi' i 'Različite', snimljenih prema svjetskim književnim uspješnicama, od ove godine (točnije od sredine veljače) u naša kina stiže novi filmski hit temeljen na još jednom poznatom bestseleru: 'Peti val'! Riječ je o akcijskom znanstvenofantastičnom trileru redatelja J. Blakesona, u kojem su glavne uloge ostvarile tinejdžerske superzvijezde Chloe Grace Moretz ('Kick Ass', 'Pravednik', 'Hugo', 'Carrie'), Nick Robinson ('Jurski svijet') i Alex Roe. Ovim putem predstavljamo vam prvu najavu za ovaj sigurni filmski hit koji u Cineplexx City Center one Zagreb East i Split stiže 18. veljače

Četiri vala smrtonosnih napada (tama, uništenje, zaraza i invazija) ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako rastu strah i nepovjerenje među ljudima, Cassie (Grace Moretz) se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem (Roe) koji bi možda mogao biti njezina jedina nada... Ako mu može vjerovati.

Književni bestseler 'Peti val' do sada je pobrao hvalospjeve kritike (čak je 21 tjedan proveo na listi bestselera New York Timesa), a mnogi ga uspoređuju s uspješnicama 'Igre gladi' i 'Cesta' te ističu da bi 'Peti val' za izvanzemaljce mogao učiniti ono što je 'Sumrak' učinio za vampire. 'Peti val' prvi je dio književne trilogije, čiji je drugi dio pod naslovom 'The Infinite Sea' objavljen još u rujnu 2014., a treći dio planiran je za izdavanje u svibnju ove godine. Istoimeni akcijski ZF triler koji predstavljamo također je prvi dio nadolazeće filmske trilogije.

Dobitnici 2x2 ulaznice za film 'Peti val' su Gordana Gobac i Sandra Kovač, a dobitnik knjige Rick Yancey 'Peti val' je Željko Karačić.
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.