NAGRADNJAČE

Osvojite platnene torbe CORNERS Triangle

03.06.2016 u 10:28

Bionic
Reading

CORNERS Triangle – Zagreb traje do 5. lipnja, a različite umjetničke akcije, poput izložbi, predstava, audiotura, glazbenih koncerata i filmskih projekcija odvijat će se na nekoliko lokacija zagrebačkog naselja Trnje

U srijedu, 1. lipnja, na Savskom nasipu nastavlja se program CORNERS Trianglea – Zagreb, kulturne manifestacije koja se istovremeno odvija na riječkom Zametu i u ljubljanskim Fužinama. CORNERS Triangle – Zagreb traje do 5. lipnja, a ulaz na sva događanja je slobodan.

CORNERS je platforma posvećena istraživanju rubnih dijelova Europe, prostora izvan kulturnih, političkih i društvenih centara koje, kroz radove umjetnika, nastoji povezati te njihove priče prenijeti iz jednog mjesta u drugo. Priče koje su umjetnici čuli obilazeći zakutke Europe pretočili su u umjetničke radove, prvi put predstavljene u Ljubljani u lipnju 2014. godine. Sada se vraćaju u ova tri grada kako bi prepričali ovdašnje, ali i neke druge priče prikupljene u brojnim drugim mjestima koja su posjetili.

Ovom prilikom sretnim pošiljateljima točnih odgovora darujemo četiri platnene torbe CORNERS Triangle – dvije žute i dvije sive.

Dobitnici žute torbe su Sanja Golubić i Mirela Josipović, a dobitnici sive torbe su Mateja Jagatić i Ivana Jurić. O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.