DOBROTVORNI PROJEKT

Kreće projekt 208 protiv mina

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 20.11.2012 12:26
  • Objavljeno 15.10.2012 u 12:04
Predstavljen dobrotvorni projekt '208 protiv mina' (6)

Predstavljen dobrotvorni projekt '208 protiv mina' (6)

Izvor: Promo fotografije / Autor: 208 protiv mina

Peugeot Hrvatska u suradnji s Uredom za razminiranje Vlade Republike Hrvatske i Veleposlanstvom Republike Francuske sudjeluje u dobrotvornom projektu za razminiranje

Danas je u Parizu, u sjedištu tvrtke Peugeot, u sklopu festivala Croatie, la voici, predstavljen dobrotvorni projekt 208 protiv mina kojim koordiniraju Ured za razminiranje Vlade Republike Hrvatske i veleposlanstvo Republike Francuske u Republici Hrvatskoj.

U okviru projekta tvrtka Peugeot Hrvatska donirat će jedinstveni Peugeot 208 koji je oslikao renomirani hrvatski umjetnik Zlatan Vehabović, a koji je od danas ponuđen na online aukciji na tportalu. U online aukciji za automobil, kao i pojedinačnim donacijama za razminiranje mogu sudjelovati svi zainteresirani građani Republike Hrvatske, a kroz promociju projekta u Parizu organizatori se nadaju i sudjelovanju francuskih građana i tvrtki. Cilj ove humanitarne akcije je prikupiti najmanje 120.000 kuna za razminiranje približno 40.000 m² teritorija u Republici Hrvatskoj na području Zadarske županije.

208 protiv mina

208 protiv mina

Izvor: Promo fotografije / Autor: 208 protiv mina

Predstavljanju projekta u Parizu nazočili su dr. sc. Dijana Pleština, ravnateljica Ureda za razminiranje Vlade RH, Zlatan Vehabović i Diana Sardelić Pezo iz Peugeota Hrvatska.

'U Republici Hrvatskoj još uvijek gotovo milijun stanovnika živi u dodiru s minski sumnjivim područjem, koje pokriva oko 700 km2. Ti podaci govore nam o važnosti da prepoznamo kako se razminiranje naše zemlje mora završiti u što kraćem roku, na dobrobit cijele zajednice', ovom je prilikom izjavila Dijana Pleština

Za sudjelovanje u akciji 208 protiv mina kliknite ovdje i dajte svoj doprinos razminiranju Hrvatske.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi