uoči nastupa u rijeci

Jonathan predstavljaju novi singl 'One Minute'

25.05.2023 u 13:32

Bionic
Reading

Riječki bend Jonathan predstavlja novi singl 'One Minute' koji će se naći na njihovom novom studijskom albumu

Treći singl koji najavljuje novi materijal nastavlja se na prethodne “Falling” i “Have It All”, a nova pjesma “One Minute” uskoro će dobiti i prateći video spot, stoji u priopćenju.

Prema uobičajenoj praksi benda, kako sami kažu, pjesma je ekspresija skupljenih doživljaja razdoblja u kojem je nastajala. Osim po zvuku i generalnom osjećaju, pjesma se od ostalih razlikuje po tome što su se okolnosti, doživljaji i životi članova benda promijenili, pa samim time i priča o novim spoznajama.

Kako poručuje Jonathan, pjesma je intimna ispovijest o nemirnom stanju duha, traženju ispravnog puta u kaotičnim okolnostima i potrebi za mirom i smislom. Jedan od najznačajnijih bendova nove generacije, Jonathan su se probili među najcjenjenije i koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz divove kao što su Editors i Killers, ali i dugačkom američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u.

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.

Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača. Nova pjesma dolazi ususret nastupu na domaćem terenu, ovog petka 26. svibnja u riječkom Pogonu kulture, kada se Jonathan vraća u prostor koji su više puta punili u prošlosti.

Singl “One Minute” dostupan je na svim streaming servisima.