PRODAJNA IZLOŽBA

Jeste li spremni za Chat&Carry?

13.12.2012 u 11:58

Bionic
Reading

U nedjelju 16. prosinca galerija Greta pretvorit će se u dnevni boravak umjetnika u kojemu će se oni družiti s posjetiteljima i prodavati svoje radove u sklopu programa Chat&Carry

Poslije nedjeljne jutarnje kave i sajma antikviteta na Britancu, umjesto odlaska kući, svi zainteresirani imat će priliku provesti vrijeme u druženju s umjetnicima.

Toga će se dana galerija Greta pretvoriti u dnevni boravak umjetnika (Goran Trbuljak, Ivan Ladislav Galeta, Alem Korkut, Sandro Đukić, Nikolina Ivezić, Denis Krašković, Sebastijan Dračić, Josip Tirić, Ana Horvat, Petra Zlonoga, Sven Klobučar, Marko Ercegović, Maja Marković, Sandra Vitaljić, Marijan Crtalić i dr.), a popodnevno druženje nije još jedan performans u Greti, već je program zamišljen kao prodajna izložba.

Klasično izlaganje i galeriju kao posrednika u prodaji zamijenila je ideja o izložbi kao mjestu susreta 'licem u lice' umjetnika, rada i publike.

Svaki će posjetitelji imati priliku u opuštenoj atmosferi galerije toga dana popiti kavu ili čaj uz razgovor s umjetnikom, razgledati radove, kao i kupiti izložene primjerke.