TOOKBOOK

Imate zanimljivu priču?Javite se!

17.04.2014 u 16:12

Bionic
Reading

TookBook platforma za pričanje priča poziva sve zainteresirane da se prijave na drugi Storytelling Event koji će se održati u zagrebačkom Café baru Kôta - 9. svibnja na Dan Europe s početkom u 20 sati.

Inspiracija dolazi djelom iz knjižare u susjedstvu Café bara Kôta – UPI2M, koja se bavi temom prostora, a djelom obzirom na koincidenciju da se 9. svibnja obilježava Dan Europe.

Stoga se u centru interesa našao prostor kojem pripadamo, a tako malo poznajemo – prostor Europe.

Traže se 'pričači' priča o Europi kao prostoru kulture, prostoru običaja, prostoru priča, a prednost ima putopisni žanr.

Zainteresirani su pozvani da podijele detalje sa svog imaginarnog ili stvarnog, metaforičkog, romantičnog ili možda surovog putovanja po Europi.

Za prijavu je potrebno dostaviti kratki sinopsis priče (do 300 riječi) i/ili kratki video (do 2 min) na adresu: press@tookbook.com.

Prijavljeni radovi ne smiju biti do sada objavljivani. Prijavitelji moraju voditi računa o tome da su slobodni za nastup u navedenom datumu i da će prilikom Storytelling Eventa imati maximalno na raspolaganju 10 min za pričanje ili čitanje svoje priče. Rok za slanje priča je 29. travnja.2014., o rezultatima selekcije biti će obaviješteni do 3.svibnja 2014.