posveta dostavljačima

Glavni glumac u novom spotu Mile Kekina je Indijac Rakesh Vetagire

29.05.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Prije tri tjedna Mile Kekin je predstavio svoj novi album 'Nježno đonom' i dobio odlične kritike

Jedna od nježnijih pjesama s albuma je "Guvernal" i baš za nju Kekin kaže da mu je jedna od najdražih pjesama koju je ikad napisao.

Potaknut činjenicom kako je kod nas sve više stranih biciklista koji nam na vrata donose naše burgere i pizze, Kekin je zaključio da bi bilo logično da i glavni glumac u njegovom spotu bude jedan od njih. Tako je odabir pao na Rakesha Vetagirea iz Indije.

"Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i već dva mjeseca živi i radi u Zagrebu. Prije toga je živio u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, djevojka i braća, a u slobodno vrijeme se bavi slikarstvom. Osim toga kaže da voli plesati i obilaziti povijesne lokacije", poručio je Mile Kekin.

U režiji Doringa, "Guvernal" je dobio i svoje video izdanje, a kako se Raki snašao u ulozi glavnog glumca, pogledajte ispod.

Izvor: Društvene mreže

"Bilo bi mi drago ako bi ovaj spot učinio te naše nove sugrađane više vidljivima, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne da kuhati. Raki ne govori hrvatski, ali voli pjesmu 'Guvernal" jer mu je 'uplifting and optimistić', a to mu, kaže, baš treba", rekao je za kraj Mile Kekin.