ODLAZAK SA STILOM

Fan kupio vlastitu smrt u Igri prijestolja!

13.06.2014 u 13:24

Bionic
Reading

Nakon što je George R. R. Martin fanovima dao priliku da ih ubije u svojoj novoj knjizi, dvojici sretnika želja će se ostvariti jer su u zamjenu za svoju mučnu smrt uplatili donaciju od 20.000 eura

Jedna od ultimativnih želja svih fanova svjetski popularne serije Igra prijestolja je dobiti svoj lik i biti ubijen kao i mnogi drugi iz palete likova Georgea R. R. Martina.

Autor epskog fantasy serijala 'Pjesme leda i vatre' prema kojemu se snima mega popularna serija 'Igra prijestolja' prije nekoliko dana obožavateljima je ponudio da im želju i ostvari ako preko platforme Prizeo uplate donaciju za sklonište vukova u Novom Meksiku vrijednu 20.000 eura.

To su učinila dvojica ljubitelja serijala svojim velikodušnim uplatama, a jedan od njih je David Goldblatt zaposlenik Facebooka.

'Sretan sam što sam u poziciji učiniti ovu kul stvar i potpomoći dobru stvar – ne mislim da činim ništa ekstra', rekao je Goldblatt dodavši da bi volio biti pripadnik Kuće Velaryon, ali da će književniku dati potpunu slobodu.

U sklopu nagrade dvojica sretnika imaju prilike odabrati svoj status: hoće li biti vitezi, seljaci, kurve…

'Unatoč ugledu zlobnika, teško mi je ubijati svoje likove koje sam razvijao mnogo vremena. Dobri ili loši, svi su oni moja djeca. No ovoga puta umorstvo bi mi trebalo lakše pasti budući da žrtve svoje živote daju za dobru stvar', rekao je George R. R. Martin.