NAGRADNJAČA

Darujemo kupone za kupnju elektroničkih knjiga

23.03.2012 u 13:58

Bionic
Reading

Zašto ne biste počeli čitati elektroničke knjige? Uz to što su u pravilu puno povoljnije od klasičnih knjiga, štede i vrijeme jer su dostupne u samo nekoliko klikova – bilo kada. Još jedan od razloga je što su vam u torbi uz vas uvijek apsolutno sve vaše najomiljenije knjige. Jer svoje elektroničke knjige, osim na računalu, možete čitati na tablet uređajima, smartfonu ili posebnim e-čitačima. A mi svojim čitateljima darujemo deset kupona po 50 kn s kojima mogu kupovati knjige na elektroničkoj knjižari Planet9.

Na Planetu9 možete naći najzanimljivije naslove s područja domaće i strane književnosti na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ovaj mjesec je na Planetu9 mjesec lektira - klasika književnosti koje je uvijek dobro pročitati. Na raspolaganju je više od 100 naslova uključujući djela poput 'Ilijade', 'Otela', 'Romea i Julije', 'Zlatarovog zlata', 'Priča iz davnina', 'Dunda Maroja' i mnogih drugih antologijskih naslova svjetske i hrvatske književnosti. Svi oni dostupni po atraktivnim cijenama već od sedam pa do 37 kuna.

Planet9 jedina je elektronička knjižara u Hrvatskoj koja nudi i mogućnost vlastite biblioteke u 'oblaku' u koju, možete spremiti i knjige kupljene drugdje, kao i osobne dokumente u pdf formatu. Sustav funkcionira tako da napredna platforma Planet9 korisniku automatski, nakon kupnje knjige, primjerak sprema u njegovu biblioteku u oblaku odakle ju može preuzeti i čitati sa bilo kojeg uređaja koji se može povezati na Internet i to neograničen broj puta.

Više o Plant9 na http://www.planet9.hr/

Kupone su osvojili:

Karla Šarac
Vlatka Kranjčević
Julija Jović
Danica Barbir
Marina Biljak
Alma Novak
Maja Petak
Sanda Slivac
Ivan Štefanić
Mirela Mihaljković Solčanski

Kupone šaljemo poštom na kućnu adresu.