PROMOCIJA ROMANA

'Blagotvorni lijek' Pere Kvesića u Muzeju prekinutih veza

10.12.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Predstavljanje kratkog romana 'Stjecaj okolnosti', koji je doživio drugo izdanje, održat će se danas u Muzeju prekinutih veza u 19 sati

Kratki roman 'Stjecaj okolnosti' književnika, novinara, urednika i blogera Pere Kvesića doživio je reizdanje u reprezentativnijem formatu. Za ponovno objavljivanje romana koji je police knjižara ugledao prije nekoliko godina u džepnom formatu, zaslužna je zagrebačka izdavačka kuća Hena com.

'Stjecaj okolnosti' je 'ljubić', ali se kroz njega izlaže životna filozofija. Knjiga ima i snažan terapeutski učinak. Jeste li nedavno preživjeli bolni ljubavni rastanak od kojega se još niste oporavili? Je li se to dogodilo nekoj vašoj prijateljici ili prijatelju? U takvim slučajevima ova je priča više od literature - blagotvorni lijek', navode izdavači.

'Svjesno ili nesvjesno, autor je pošao od pretpostavke da muškarac može ovisiti o alkoholu, kockanju, kartanju i koječemu drugome, ali da najvišu cijenu plaća ako ovisi o ženi', kazao je o romanu književni kritičar Zdravko Zima

Uz autora Peru Kvesića i urednicu izdanja, na promociji romana u Muzeju prekinutih veza, govorit će i doktorica psihologije Aleksandra Mindoljević Drakulić, specijalistica za terapiju psihodramom.