5. svibnja

Beogradski rock trio Repetitor stiže u Tvornicu kulture

23.03.2023 u 09:39

Bionic
Reading

Jedan od najistaknutijih regionalnih garage-alt-rock bendova - beogradski Repetitor, stiže na svoj novi samostalni nastup pred zagrebačku publiku. Ove godine obilježavaju 15 godina od izlaska albuma prvijenca, a tim povodom pripremaju niz koncerata diljem regije i u petak, 5. svibnja, stižu i na pozornicu Tvornice kulture

Povodom novih koncerata, pripremaju "best of the best" set-listu kojom će još jednom demonstrirati zašto i dalje slove za najenergičniji rock trio u regiji, a uoči nastupa u Zagrebu iz benda poručuju: "Imamo jako dobru razmenu energija sa zagrebačkom publikom, zato su nam posebno dragi ti koncerti. Očekujemo da zajedno ponovo oznojimo Tvornicu uz već poznate pesme, ali i uz neke skroz sveže".

Kroz gotovo dvadeset godina djelovanja, od osnutka 2005. godine, ovaj alt-rock trio postao je jedno od najuzbudljivijih regionalnih koncertnih atrakcija. Autorskim pjesmama osvajali su top-liste i glazbene kritike, no svoju reputaciju učvrstili su upravo energičnim koncertima i nastupima diljem regije i Europe. Bend čine Milena Milutinović na bubnjevima, Ana-Marija Cupin na basu i Boris Vlastelica frontmen benda i gitarist, a iza sebe imaju četiri studijska albuma.

Izvor: Društvene mreže

S aktualnog studijskog albuma "Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji" iz 2020. godine, nedavno su objavili videospot za "Sa izvora", četvrti po redu singl s ovog izdanja. Krajem prošle godine po prvi put su predstavili i vinilno izdanje debitantskog albuma "Sve što vidim je prvi put", originalno objavljenog 2008., s kojim ove godine obilježavaju i jubilarnih 15 godina od objave. Upravo je to i jedan od povoda njihovih regionalnih koncerata, u sklopu kojih će nastupiti i u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Izvor: Društvene mreže

Ulaznice su u pretprodaji dostupne online putem platforme Core Event, po cijeni od 11 eura. Fizička pretprodaja bit će dostupna naknadno, na zagrebačkim lokacijama: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 14 eura. Organizator koncerta je yem.