'E baš vam hvala'

Beogradska književna zvijezda Marko Vidojković svoj hit roman predstavlja u Zagrebu i Rijeci

12.04.2018 u 11:53

Bionic
Reading

Marko Vidojković predstavit će svoj zadnji akcijsko-satirični-parapovijesni SF roman 'E baš vam hvala' koji je u Srbiji prodan u više od 15.000 primjeraka u roku od nepunih osam mjeseci, a istodobno je objavljen i u Hrvatskoj

Zagrebačko predstavljanje održat će se u petak , 13. travnja od 19 sati u Megastoreu Hoću knjigu (Bogovićeva 5, Zagreb). a dan kasnije od 20 sati u riječkom Dnevnom boravku.

'Zamislite život u kojemu rutinski konzumirate izdašni ménage à trois, pa dođete u priliku – a svi o tome sanjarimo – da škicnete svoj pogreb i provjerite tko je stigao, a tko vas mrtvoga zaobišao, je li se plakalo koliko treba… Ili da upoznate svoje neznano i neželjeno dijete, ali dijete zaboga!, da vidite svoj razvitak u drugim okolnostima, općenito, da imate priliku naknadno popraviti koji izbor, osobni ili tuđi, i drugačije zaokrenuti povijesni meandar, kreirati povijest intervencijom kao multidimenzijski gerilac, kao Terminator, samo još bolje, kao heroj socijalističke revolucije! Ako vas nešto od toga privlači, prestanite imaginirati i uzmite ovu knjigu u kojoj se ostvaruju hrabre želje i sanjarenja, satirično-akcijski SF Marka Vidojkovića, roman koji bi morao postati hit u više dimenzija i država', napisao je o romanu urednik Kruno Lokotar koji će s Vidojkovićem predstaviti roman pred hrvatskom publikom.