Petak 28. travanj

Atmosfera krova i zalaska sunca: Plesna predstave Bazen na krovu Centra mladih Ribnjak

25.04.2023 u 11:25

Bionic
Reading

U petak 28. travnja u 19:30 sati na krovu Centra mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1) održat će se predstava Bazen, umjetničkog kolektiva Škvadra. Atmosfera krova i zalaska sunca donosi spektakularan doživljaj plesne predstave koja progovara o gašenju i nestajanju prostora urbane kulture u Zagrebu

Koreografkinja predstave Ema Crnić i umjetnički suradnik Šimun Stankov, grade koncept predstave kao reakciju na uništenje SC Pool-a, skate parka u blizini Studentskog centra u Zagrebu, stoji u najavi.

Izvođačice predstave su ujedno i članice Škvadre: Eva Kocić, Marta Habulin, Una Štalcar-Furač, Ema Kani, Margareta Firinger, a njih prati i trojica live muzičara: Miro Manojlović, Roko Crnić i Ivan Marojević.

Ulaz na predstave je moguć uz minimalnu donaciju od 7 eura na licu mjesta, a Škvadra vam priprema zanimljiv merch koji uključuje brendirane čarape, plakat predstave čiji je autor Marin Remić i privjeske za ključeve. Nakon izvedbe vas pozivamo na druženje uz glazbu i piće do 22 h u prostoru Centra mladih Ribnjak.