TRUMPOVA INAUGURACIJA

Uz ovaj skriveni talent, glazbene zvijezde mu ni ne trebaju

18.01.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Govori, zli jezici rekli bi 'blebetanja', novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa nalikuju stand up komediji, no napadnom gestikulacijom kojom prati govor promatraču jasno daje do znanja da se ne šali

Tijekom predsjedničke kampanje Trumpovi su neistomišljenici s podsmjehom slušali njegove govore, sigurni u izborni poraz. Bolnim otrežnjenjem i spoznajom da su ga Amerikanci izabrali za novog predsjednika kod publike se pojavila dilema 'smijati se ili plakati', a obzirom na to da će uskoro postati jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu, ta je dilema postala globalna.

Nedavno je na tiskovnoj konferenciji Trump opet 'briljirao' napadnom gestikulacijom, no Youtuber Huw Parkinson dilemu je ovoga puta efikasno riješio tonskom i grafičkom doradom njegova govora.

Life Accordion To Trump Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U videu nazvanom 'Life Accordion To Trump' novoizabranom je predsjedniku u ruke stavljena harmonika koja prati pokrete ruku, a tonskom zapisu dodani su akordi harmonike koji uvjerljivo prate njene pokrete, ali i proizvode glazbeni besmisao.

Poziv za nastup na inauguraciji Donalda Trumpa, koja će se održati ovoga petka, odbile su brojne glazbene zvijezde, no za zabavnu stranu ceremonije više se ne moramo brinuti. Nadajmo se samo da protokol nije izostavio harmoniku.