BOLNA ISTINA

Trumpova zvijezda je prvo zablistala, a onda je uslijedio hladan tuš

05.07.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Djevojka imena Makenna Greenwald svoju je odanost američkom predsjedniku iskazala glancanjem njegove holivudske zvijezde prošlog tjedna i objavom fotografije na Twitteru, ali sjaj Trumpove zvijezde nije bio dugog vijeka

'Zaustavila sam se očistiti holivudsku zvijezdu Donalda Trumpa. Malo poštovanja za mog predsjednika', napisala je Makenna uz fotografiju na kojoj glanca holivudsku zvijezdu svog predsjednika.

Objava je postala viralna. Lajkalo ju je 200 tisuća ljudi, a preko pedeset tisuća ju je proslijedilo.

Trumpov sin Eric zahvalio je Makenni što je Ameriku ponovno učinila veličanstvenom. Konzervativac Mike Cernovic usporedio je u svojoj objavi fotografiju Makenne s onima drugih tviteraša koji su Trumpovu holivudsku zvijezdu nagrđivali i po njoj pljuvali te postavio pitanje: 'Dvije Amerike - koju ćete odabrati?'.

Njihove objave nisu pobudile veći interes, no jedan upit stanovitog Briana uspio je zaintrigirati Amerikance.

Pod fotografijama Makenne i neke djevojke koja je unakazila Trumpovu zvijezdu, Brian je zapitao tviteraše: 'Možete li uočiti razliku u stavovima i smirenosti? Tko izgleda zrelo? Tko bi u političkom razgovoru mogao sudjelovati kao odrasla osoba?'

Odgovor nije trebalo dugo čekati.

 

No osim glumačkih i glazbenih zvijezda, Amerikanci zrelijim za političke razgovore od trenutnog predsjednika smatraju neke druge likove.