ODALI SE SAMI

Raskrinkali smo Dude Perfect - evo kako zapravo nastaju njihovi trikovi

24.10.2017 u 12:46

Bionic
Reading

Trikovi koje s velikim uspjehom izvodi ekipa Dude Perfecta većini od njihovih 23 milijuna pratitelja na Youtubeu nikad ne bi pali na pamet, a kamoli da bi ih uspjeli izvesti. Posljednjim videom majstori trikova natjerali su nas da se zapitamo: Postoje li oni uopće?

Crv sumnje rovario je u nama i kad smo uspješnost u izvođenju trikova pripisivali ogromnom broju pokušaja i vremenu provedenom pred kamerom, a sada imamo razloga vjerovati da je sve samo iluzija.

Naime posljednji video s trikovima na bejzbolskom terenu uključivao je u dva navrata Dunk Tank, no nikome od momaka koji su dosegnuli zvjezdani status nije palo na pamet sjesti na stolicu koja će se uslijed perfektnog pogotka izmaknuti, a onaj na njoj završiti mokar.

Svoje mjesto ispred kamere zvijezde su velikodušno prepustile onima koji su inače iza kamere, no nitko nije želio preuzeti ni ulogu snimatelja. Trikovi su ipak snimljeni, a mi imamo sve više razloga vjerovati da gomilu vremena ne provode pred kamerama, nego u studiju za digitalne efekte.

Autor: Youtube