cyber monday

Posljednja prilika - do 80% popusta na preko 8000 proizvoda najpoznatijih sportskih brendova

21.11.2022 u 09:23

Bionic
Reading

Stigao nam je i najluđi dan za shopping u godini jer od 21. do 27.11., Sport Vision je pripremio fantastične popuste na web shopu i u trgovinama koje jednostavno ne smiješ propustiti!

Svi volimo popuste i niske cijene, stoga za sve kupce diljem svijeta postoji vrlo poseban dan – ove godine Black Friday diljem svijeta održat će se 25. studenoga i predstavlja pravo vrijeme za kupnju novih tenisica, odjeće i opreme. Sve o čemu maštate i još puno toga. Zašto? Jer cijene će biti nevjerojatno niske!

SPORT VISION TRGOVINE

Zaputite se u najbližu Sport Vision trgovinu i od 25.11. do 27.11. uhvatite do 40% popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 10% na SVE već sniženo za sve nove i postojeće Sport&Bonus loyalty članove! Akcija vrijedi za sve Sport Vision trgovine osim u shopping centru Mall Osijek, DP Outletu u Dugopolju te West Gate Shopping City-u i Designer Outlet Croatia u Zagrebu gdje vas od 21.11. do 27.11. očekuje luda akcija 2+1 za sve nove i postojeće Sport&Bonus loyalty članove! Požuri, odaberi svoja dva artikla i treći artikl odnesi za samo 1 kunu!

Još uvijek nemaš svoju Sport&Bonus karticu, registrirati se možeš OVDJE i uživanje u shoppingu može početi!

WEB SHOP

Ako ne volite gužve i radije kupujete online onda svakako posjetite Sport Vision web shop gdje vas od 21.11. do 27.11. čeka do 80% popusta na preko 8000 proizvoda. Odjeća, obuća i oprema najpoznatijih svjetskih brendova Nike, adidas, Reebok, Under Armour, Champion i mnogi drugi čekaju vas u Sport Visionu, a uz ovakve popuste koje su pripremili nema šanse da ovog puta ostanete prazne košarice.

Iskoristi Black Week popuste od 21.11. do 27.11. u Sport Vision trgovinama i web shopu!

Sretno u shoppingu!