OBITELJSKI RAVE

Ludnica! Tehno party za bebače i njihove roditelje osvaja cijeli svijet

06.06.2017 u 16:38

Bionic
Reading

Stari partijaner koji je mladost provodio u Londonu i ljetima obilazio festivale po Europi izveo je na techno trance party svoju suprugu, šestogodišnju kćer i dvotjednu bebu. Iako svježoj rodilji rave party nije zvučao kao najbolja ideja za opuštanje, oduševila se i podijelila dojmove u Guardianu

Australci su proteklog vikenda u Melbourneu prvi put imali priliku provesti se na rave partyju na koji odrasli ne mogu ući bez pratnje djece. Iza svega stoji 'Big Fish Little Fish', britanski koncept obiteljskog partijanja pokrenut u Londonu 2013. godine pod motom 'Party ljudi od 14 do 16 sati'.

Philippa Chandler bila je skeptična u vezi ovakve vrste zabave jer je rodila prije samo dva tjedna, no prvi australski rave za cijelu obitelj oduševio ju je. Kako piše u Guardianu, malo joj se teže bilo potpuno opustiti i prepustiti plesu zbog partijanera čije su glave bile u visini njezinih koljena, ali najvećom sigurnosnom prijetnjom na kraju se pokazalo gubljenje bebinih cipela na plesnom podiju.

Party joj je, kaže, probudio tijelo iz trudničke hibernacije, šestogodišnjakinja je bila oduševljena oslikavanjem lica i plesom, a suprug se vratio u mladost plešući 'stiskavac' s novorođenčetom u klokanici, koje je zahvaljujući savršeno prilagođenom zvuku prespavalo cijeli tulum.